Roomwise Revenue Management

Revenue
Management

Teljeskörű bevételnövelő megoldásokat kínálunk, melyeken keresztül szálláshelye sikere folyamatosan fenntartható lesz

Szolgáltatásaink

Szolgáltatásaink

Profitoptimalizálás

Olyan személyre szabott, az értékesítést növelő megoldásokat valósítunk meg, amelyeken keresztül növeljük az egy szabad szobára jutó árbevételt.

Vendégélmény

Az online térben kapott visszajelzések, s az ezekre adott válaszok kiemelkedően fontosak, hiszen a leendő vendégek esetében ez az első benyomás. Professzionálisan gondoskodunk online vendégvéleményeinek kezeléséről. 

Üzleti tanácsadás

Egy alapos áttekintést követően meghatározzuk azon kulcsfontosságú területeket, amelyeket fejlesztve teljesítményét optimalizálhatjuk, s növelhetjük nyereségét.

Operációs támogatás

Partnereinkkel közösen elemezzük és értékeljük a szálloda munkafolyamatait. Folyamatosan figyeljük a piacon jelen lévő versenytársakat, és keressük a mindennapi gyakorlatban hasznosítható újításokat.

Képzések

A napi bevételkezelés támogatása érdekében, havi rendszerességgel képzéseket tartunk a recepción dolgozók számára, hogy ők is átlássák a folyamatokat, s mind szakmai tudásuk, mind magabiztosságuk növekedjék.

Marketing szolgáltatások

Ahhoz, hogy saját weboldalán keresztül több közvetlen foglalást generálhasson, átnézzük online beállításait, s szükség esetén átalakítási, megoldási terveket javaslunk, s alkalmazunk. A közösségi oldalak és weboldalak finomhangolása, folyamatos karbantartása emellett elengedhetetlen a vendégkapcsolatok kialakításához.

Víziónk

Víziónk

A koncepciótól a kivitelezésig, partnereinket a megfelelő ütemű és fenntartható üzleti növekedés útján vezetjük. Küldetésünk, hogy a korlátozott költségvetéstől szenvedő szálláshelyek számára is megoldást nyújtsunk annak érdekében, hogy maximalizálhassák erőforrásaikat és a következő szintre emelhessék üzletüket. Szállodaipari szolgáltatások széles skáláját kínáljuk, hogy partnereink igényeihez igazodva költséghatékony eredményeket érjünk el.

Tapasztalt, szakértő kollégáink segítségével a partnerek menedzsment csapataként átvesszük a napi bevételkezelési feladatokat, javítjuk az online értékesítési csatornák beállításait, miközben magasabb szintű vendégelégedettséget és értékteremtő online reputációt érünk el.

A kiszervezett bevételkezelés segít leküzdeni az emberi erőforrással kapcsolatos kihívásokat, megóvja a képzési költségeket, megkönnyíti a tulajdonosok és a szállodai részlegek mindennapi tevékenységét, miközben hosszú távú eredményeket biztosít.

Roomwise-Revenue Management